Verwerking en beveiliging van persoonsgegevens

Wanneer u een boeking maakt om op onze camping te verblijven, hebben wij bepaalde gegevens van u nodig. Ook in andere gevallen, zoals bij informatieaanvragen, de administratie omtrent het bezoeken van onze website, verwerken wij gegevens.
Hieronder staat meer uitgebreid beschreven welke gegevens wij kunnen verwerken en wat wij daar mee doen:

 

Wat willen wij van u weten?

Voor- achternaam

Om u op de camping maar ook in onze verdere communicatie persoonlijk te kunnen aanspreken, gebruiken we graag uw persoonlijke gegevens. Deze zijn vanzelfsprekend ook nodig om uw boeking te kunnen registreren.

Adres en woonplaats

De meeste boekingsgegevens of contactgegevens sturen wij u per e-mail op. Maar sommige informatie sturen wij naar uw (t)huisadres toe.

Telefoonnummer

Het kan zijn dat wij contact met u op moeten nemen over uw boeking. Wij bellen nog even als er vragen zijn, en kunnen u bijvoorbeeld een sms sturen voor het uitwisselen van extra informatie. Soms bellen we voor aankomst of na afloop om te vragen of alles duidelijk is en of alles naar wens is geweest.

IP-adres

Op internet kijken we mogelijk naar uw IP-adres.

E-mailadres

U krijgt een e-mail over uw reservering en boekingen die u hebt gemaakt.

 

Verder gebruiken wij uw gegevens voor het volgende:

Vordering gegevens

Soms gebruiken we gastgegevens om fraude te onderzoeken, te voorkomen en tegen te gaan. Onder omstandigheden zijn we gehouden om persoonsgegevens door te geven aan relevante instanties. In verband met (internationale) sanctiewetgeving kan het onder omstandigheden ook voorkomen dat wij uw gegevens delen met bijvoorbeeld financiële instellingen.

 

Contact, inzage, wijzigen of verwijderen gegevens en klachten

Via Contact kunt u contact met ons opnemen.

Mocht u een klacht hebben ten aanzien van de verwerking van uw persoonsgegevens dan kunt u zich ook richten tot de relevante overheidsautoriteit (Autoriteit Persoonsgegevens).

Bewaartermijnen

We zullen uw persoonsgegevens bewaren zo lang dat redelijkerwijs nodig is voor de doeleinden zoals beschreven in dit document. Op basis van onder meer wetgeving kan het echter nodig zijn dat wij gegevens langer bewaren.

Grondslagen

Op basis van wetgeving moeten wij aangeven welke zogenaamde grondslagen gebruikt worden bij de verwerking van uw persoonsgegevens. Daarbij wordt hoofdzakelijk gekeken naar de verwerking van gegevens op basis van 1) een overeenkomst, 2) in verband met een gerechtvaardigd belang van Camping Oan e Poel, 3) een gegeven toestemming en 4) in verband met een wettelijke plicht.

Uw gegevens gebruiken wij hoofdzakelijk in verband met uw boeking en dus op basis van een overeenkomst met u. Uw boeking wordt geregistreerd en wij doen er verder alles aan om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Aanvullende contactmomenten geschiedt in verband met een gerechtvaardigd belang van Camping Oan e Poel. Verder zijn wij wettelijk verplicht om uw gegevens op te nemen in het nachtregister.


Beveiliging gegevens

Wij maken voor de beveiliging van door ons verwerkte persoonsgegevens gebruik van uitgebreide veiligheidsprocedures, onder meer om te voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot deze gegevens.

Cookie-beleid

Camping Oan e Poel en derden gebruiken cookies (en andere technieken, gezamenlijk steeds cookies genoemd) om websites te analyseren, deze gebruiksvriendelijker te maken, social media aan te kunnen bieden en u op en buiten de website relevante aanbiedingen te tonen. Door gebruik te maken van de site, stemt u hiermee in.

Een cookie is een klein tekstbestandje dat bij uw bezoek aan een website op uw computer of andere apparatuur wordt geplaatst. Door het plaatsen van deze cookies kan Camping Oan e Poel u direct en in de toekomst beter van dienst zijn. Zowel Camping Oan e Poel als andere partijen waarmee wij samenwerken (zoals Google) kunnen cookies plaatsen op uw computer en andere apparaten.

Heeft u belang bij het plaatsen van cookies?

Door cookies kunnen wij surfgedrag analyseren en hierdoor aanbiedingen doen die voor u relevant zijn. U krijgt bijvoorbeeld niet elke keer dezelfde aanbieding te zien, die niet bij uw wensen aansluit. We zijn continue bezig onze online service te verbeteren dankzij gegevens die we ontlenen aan trends en gedrag op onze websites. Gebruikt u social media, zoals een Facebook of Twitter profiel, dan zorgen cookies ervoor dat u eenvoudig uw interesses kunt delen zonder elke keer in te moeten loggen.

Camping Oan e Poel streeft naar een zo plezierig mogelijke ervaring. Zowel op onze camping als op de website. Cookies helpen deze ervaring op de website te verwezenlijken.

Kunt u cookies verwijderen?

U kunt altijd de cookies op uw apparaat verwijderen via uw browser. U kunt ook zelf bepalen of u cookies wilt accepteren. In de meeste webbrowsers worden cookies automatisch geaccepteerd. U kunt uw browser zo instellen dat cookies worden geweigerd. Graag wijzen wij u er op dat het uitzetten van cookies uw gebruik van onze website (en andere websites) kan beperken.

U kunt het gebruik van Google-cookies uitschakelen door naar de Google-afmeldingspagina voor advertenties te gaan.

Wilt u adverteerders niet toestaan om uw gedrag te analyseren dan kunt u dat aangeven op de website van Your Online Choices.

Wijzigingen

Camping Oan e Poel behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in het privacy notice. Check daarom regelmatig het privacy notice voor een update.

 

Adverteerders

  • 't Heegemer eethuys De Boeier.png
  • COOP Gerritsma.PNG
  • De Jong Watersport.PNG
  • G-h-h.png
  • Hotel-Cafe-Restaurant de Watersport.png
  • Lands Welvaeren.png
  • Piso installatietechniek.png
  • Veenstra's Vishal.png
  • VVV Zuidwest Friesland.png
  • Ypma's bakkerij.png

Buienradar

Buienradar5

Copyright 2020 © Camping Oan é Poel